Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφών

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας.

Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δε μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων και/ή προϊόντων που απεστάλησαν κατά λάθος, βαρύνουν εσάς. Το lanasandals θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο manolispetses@yahoo.gr ή τηλεφωνικώς στα 22980 73123 - 6946 213 111 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή. Εφόσον πληροίτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής (δείτε παρακάτω) θα αφαιρέσουμε από το ποσό της επιστροφής σας μόνο το ποσό του κόστους μεταφοράς. Μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί και διεκπεραιωθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά.Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για επιστροφές (όπως στην περίπτωση αλλαγής) εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με το ποσό των 6 ευρώ + 6 ευρώ η επαναποστολή του προϊόντος.

Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

 • 1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
 • 2. Να είναι σε άριστη κατάσταση.
 • 3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κοκ).
 • Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

  Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων. Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6946 213 111.  Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

  Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληροίτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • 1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή.
 • 2. Η επιστροφή να γίνει εντός δέκα εργάσιμων (10) ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το προϊόν.
 • 3. Τα προϊόντα να μην είναι φορεμένα, χρησιμοποιημένα και να είναι στην κατάσταση την οποία το παραλάβατε.
 • 4. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του lanasandals πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση κ.λπ. τότε το lanasandals αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος επιστροφής. Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο manolispetses@yahoo.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
  Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.
 • 5.Τα χρήματα επιστρέφονται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό, και δεν θέλετε αντικατάστασή του. Αν δεν είναι όπως το θέλατε η για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν το θέλετε το lanasandals θα σας το αλλάξει με κάποιο άλλο ίδιας αξίας ή και παραπάνω και μόνο. 6.Το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα που επιστρέψατε θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας ζητηθεί. Ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από τις πληροφορίες που δώσατε στην παραγγελία σας. Συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε 30 μέρες. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι απαραίτητο να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που πληρώσατε με Αντικαταβολή.


 • Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

  Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση manolispetses@yahoo.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6946 213 111 καθημερινά 09:00-14.30 και το Σάββατο 09:00-15.00. Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 12 ευρώ: 6 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 6 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρίνιση της άρνησης παραλαβής.